Vesti
30.03.2020.

EKSKLUZIVNO U RUN’N MORE-U: NOVE HOKA ONE ONE TenNine PATIKE ZA TRČANJE

Vesti

Nakon Nike ZoomX Vaporfly Next% patika za trčanje, u kojima je Eliud Kipchoge oborio maratonski rekord, imamo tu čast da najavimo još jedan ekskluzivitet u Run'n More-u – nove HOKA ONE ONE TenNine patike za trčanje! Od ukupno 3000 modela, koliko je predstavljeno trkačkom svetu, u našoj ponudi dostupna su samo četiri, i to u veličinama 9 (42 2/3), 10 (44), 11 (45 1/3) i 12 (46 2/3).

 

Reč je o potpuno neočekivanom i inovativnom modelu, ne samo kada govorimo o performansama patika za trail, već i o njihovom dizajnu, koji nudi neverovatno udobno rešenje za trčanje nizbrdo. Ovim patikama brend HOKA ONE ONE slavi 10 godina postojanja over-size i ultra-size trkačkih modela. 

 

Sa do sad neviđenom geometrijom đona i novom, širom i potpuno inovativnom platformom dizajniranom da maksimalno ublaži svaki kontakt sa zemljom, ali i pruži veću stabilnost i neometano kretanje na nepristupačnim terenima i ultramaratonskim distancama, HOKA ONE ONE TenNine je idealan model za sve ljubitelje trail-a. Nastao kao rezultat 10-godišnjih istraživanja na unapređenju tehnologija korišćenih u izradi patika za trčanje koje su do sad ugledale svetlost dana, TenNine je "konceptualna patika" koja je dizajnirana tako da unapredi stabilnost i trakciju, naročito na mekšim podlogama.

 

Ekstenzija na peti na pravi način upotpunjuje geometriju patika i postavljena je tako da smanji uticaj na zadnji deo stopala, koji je pod naročitim opterećenjem prilikom trčanja nizbrdo. Međutim, HOKA ONE ONE TenNine nisu osmišljene samo da smanjie opterećenje na zadnjem, već i na srednjem i prednjem delu stopala. Da, stabilnost u međuđonu zagarantovana je upravo kombinacijom jedinstvene geometrije i Meta-Rocker tehnologije.

 

Dizajneri brenda HOKA ONE ONE želeli su da reše probleme većine ultramaratonaca i predstave patike u kojima će se osećati kao da mogu trčati zauvek. Suština novog TenNine modela nije u brzini, već u samom trčanju, u ritmu i stanju uma koji će vam pomoći da istrčite i najduže distance na najnepristupačnijim terenima.

 

Specifikacija HOKA ONE ONE TenNine patika za trail

  • Visina pete: 33mm
  • Visina prednjeg dela: 29mm
  • Nagib: 4mm
  • Prosečna težina: 360g
  • Lagana, visoko abrazivna i otporna mrežica na gornjištu
  • Ariaprene jezik doprinosi udobnosti, prozračnosti i vodootpornosti
  • Unutrašnji dodaci na jeziku deluju kao sistem “zaključavanja” stopala
  • Likra u unutrašnjosti patike koja sprečava oticanje stopala na dugim distancama
  • Šira platforma koja treba da maksimizuje udobnost prilikom svakog susreta sa podlogom i doprinese stabilnosti.

HOKA ONE ONE TenNine patike za trail u veličinama 9 (42 2/3), 10 (44), 11 (45 1/3) i 12 (46 2/3) dostupne su u našem online shop-u. Budite jedan od ljubitelja trail-a koji će ih nositi na sledećoj trci!

 

Run’n More tim