23.
Apr
2021
Trening

Nela u novom blogu otkriva razgovor sa imunologom Dušanom Popadićem i govori o vakcinaciji i trkačima.

21.
Apr
2021
Trening

Predstavljamo vam nove trkačke modele iz New Balance porodice – muški i ženski FuelCell Rebel v2. Evo svih detalja koje treba da znate o ovoj patici.

12.
Apr
2021
Trening

Zašto se nekim ljudima fizički izgled promeni nakon što počnu da trče, a drugima ne, otkriva Nela Bunčić u svom novom blogu.

30.
Mar
2021
Trening

Stabilnost core-a važna je za sve sportiste, a naročito za trkače. Yugoslovenka u novom blogu otkriva četiri vežbe koje će ga dodatno ojačati.

17.
Mar
2021
Trening

Iako je Nela neko ko podržava svakodnevne treninge, u novom blogu otkriva zašto je potrebno pronaći meru i znati kada je vreme za odmor. 

11.
Mar
2021
Zanimljivosti

Zašto hladni (zimski) dani obično znače i višak kilograma, otkriva nam Yugoslovenka u svom novom blogu.

01.
Mar
2021
Zanimljivosti

Trčanje je teško zavoleti, ali jednom kada se to desi, ta ljubav ne prestaje. Nela Bunčić ti u novom blogu otkriva kako da zavoliš trčanje. 

11.
Feb
2021
Vesti

Model adidas ULTRABOOST 21 Solar Yellow biće ekskluzivno dostupan u samo 10 pari u Run'n More prodavnici i online. 

10.
Feb
2021
Vesti

Nova silueta adidas ULTRABOOST 21 donosi energiju za pokretanje pozitivnih promena. Pronađi je u našoj prodavnici ili naruči online. 

09.
Feb
2021
Zanimljivosti

Vodite računa koje patike za trčanje birate! Ovo naročito važi za početnike, a Nela Bunčić u novom blogu otkriva zašto one treba da budu kvalitetne. 

29.
Jan
2021
Zanimljivosti

Pravilna ishrana je tema o kojoj se mnogo govori, a često malo ili nedovoljno kaže. Yugoslovenka u svom novom blogu otkriva najveće zablude o ishrani. 

22.
Jan
2021
Trening

Zašto je intervalno trčanje dobro za početnike, kada, kako i koliko ga treba praktikovati, otkriva vam Yugoslovenka u novom blogu.

12.
Jan
2021
Zanimljivosti

Da li ste doneli odluku da u ovoj godini počnete ili nastavite sa trčanjem? Ako niste, Nela u novom blogu valjane razloge da to uradite, jer januar još uvek traje. 

04.
Jan
2021
Zanimljivosti

I dok su se neki krajevi naše zemlje zabeleli, drugi još uvek čekaju prve snežne pahulje. U iščekivanju snega, Nela Bunčić u novom blogu piše na temu trčanja po snegu. 

23.
Dec
2020
Trening

Oporavak od korona virusa i povratak sportu nakon preležanog virusa najčešće su teme među sportistima poslednjih meseci. Nela Bunčić u novom blogu piše baš na tu temu. 

07.
Dec
2020
Trening

Zajedno sa Nelom Bunčić snimili smo video sa treningom za celo telo, kako biste lakše podneli hladne decembarske dane kod kuće.

02.
Dec
2020
Zanimljivosti

Mnogi trkači počeli su da trče kako bi skinuli višak kilograma. Mnogi trkači bez obzira na sve pretrčane kilograme i dalje muče muku sa viškom kilograma ili sa masnim naslagama. U čemu je caka, otkriva vam Nela Bunčić u novom blogu. 

26.
Nov
2020
Vesti

Budite najbrži i prvi ugrabite trkačku opremu u našoj BLACK FRIDAY akciji. 

24.
Nov
2020
Trening

Nela Bunčić vam u novom blogu otkriva njene omiljene vežbe za stomak. 

16.
Nov
2020
Trening

Nela Bunčić u novom blogu otkriva sve sve detalje koje trkači treba da imaju na umu kada trče po hladnom vremenu. 

09.
Nov
2020
Trening

Nela Bunčić u novom blogu preporučuje trening za mršavljenje i jačanje tela, idealan za hladne novembarske i zimske dane. 

31.
Oct
2020
Zanimljivosti

Trkači, vreme je da u svoju ishranu uvrstite prave "poslastice" sezone. Nela Bunčić u novom blogu otkriva kojih je to 6 namirnica. 

28.
Oct
2020
Trening

Tokom jesenjih i zimskih meseci jedna od najvećih prepreka treniranju na otvorenom jesu vremenske prilike. Zahvaljujući COLD.RDY kolekciji brenda Adidas, vremenske prilike više neće biit prepreka za trening.

23.
Oct
2020
Zanimljivosti

Zašto su satovi za trčanje korisni ljubiteljima ovog sporta otkriva Nela Bunčić u svom novom blogu.