14.
Dec
2022
Vesti
Koje savete iskusnih trkača bi trebalo da usvojite ako se i sami bavite trčanjem, otkriva Nela Bunčić u svom novom blogu.
20.
Sep
2022
Vesti
Na stranici novog bloga, Nela Bunčić objašnjava značenje važnog termina sa kojim se rekreativni trkači često susreću u praksi. Ako ste se i sami pitali šta je submaksimalna frekvenca srca i kakve veze ona ima sa trčanjem, kliknite na priču i saznajte više.
31.
Jul
2022
Vesti
U novom blogu, Nela sa vama deli nekoliko korisnih saveta za kućni trening kao odličnu zamenu za trčanje na visokim temperaturama.
22.
Jun
2022
Vesti
Trčanje tokom letnjeg perioda zahteva laganu i što kraću odeću. Ako još uvek niste spremni da pokažete svoje telo, pokušajte da, pored intenzivnih treninga, pravilnom ishranom dovedete liniju do savršenstva. Nela sa vama deli nekoliko korisnih saveta koji vam u tome mogu pomoći. 
09.
Jun
2022
Zanimljivosti
Trešnje, kao sezonsko voće koje većina ljudi voli, mogu imati višestruku korist za trkače. U svom novom blogu, Nela objašnjava zašto bi trebalo da ih uvrstite u svoju ishranu i kako vam mogu pomoći da poboljšate kondiciju.
02.
Jun
2022
Vesti
Ivan Miškeljin, trostruki šampion Srbije u maratonu, usudio se da ode korak dalje i sa povezom preko očiju istrči polumaratonsku trku na nedavno održanom 35. Beogradskom maratonu. Kako je dobio inspiraciju za ovakav poduhvat i šta mu je to iskustvo donelo, pročitajte u najnovijem blogu.
01.
Jun
2022
Zanimljivosti
Bez obzira da li ste početnik ili se profesionalno bavite trčanjem, neke lekcije bi trebalo uvek da imate na umu. U novom blogu, Nela sa vama deli lekcije koje vam mogu pomoći da unapredite svoje trčanje.
13.
May
2022
Vesti
Korisni saveti vam mogu olakšati pripreme uoči maratona, posebno ako dolaze od iskusnih trkača. U novom blogu saznajte šta Nela Bunčić ima da vam poruči neposredno pred trku.
13.
May
2022
Vesti
Ako ste prethodnih meseci vredno trenirali, nema razloga da brinete o ishodu  trke. Ipak, i pored dobre pripreme, treba obratiti pažnju na ono što radite neposredno pred maraton, kako biste bili u potpunosti spremni za sve izazove na stazi. Mi vam donosimo savete koji vam mogu pomoći da lakše istrčite svoju deonicu.
09.
May
2022
Vesti
Ukoliko ste početnik i želite da se posvetite trčanju, Nela ima sjajne motivacione poruke za vas. Pročitajte ih u nastavku teksta.
28.
Apr
2022
Vesti
U novom blogu pročitajte sve o Nelinim počecima i prvom maratonskom iskustvu, zašto voli trčanje i kako je odlučila da istrči svoju prvu trku.
21.
Apr
2022
Vesti
U novom blogu vam donosimo priču Nevene Jovanović, pobednice prošlogodišnjeg Beogradskog maratona. Sve o njenom trkačkom iskustvu pročitajte u nastavku.
20.
Apr
2022
Vesti
Ukoliko želiš da daš svoj doprinos očuvanju životne sredine, pridruži se našoj Viziji zdrave budućnosti i iskoristi pogodnosti koje smo pripremili za tebe.
19.
Apr
2022
Zanimljivosti
Sve o ishrani pred trku pročitajte u novom Nelinom blogu.
14.
Apr
2022
Zanimljivosti
Kako vam rutina u ishrani i pravilan odabir namirnica može pomoći da istrčite maraton, pročitajte u nastavku teksta.