12.
Apr
2023
Vesti
U novom blogu, Nela sa vama deli nekoliko korisnih saveta za trčanje predstojećeg maratona. Kliknite na tekst i saznajte kako da se što bolje pripremite za dan trke.
31.
Mar
2023
Vesti
U novom blogu, Nela otkriva najbolji način za pripremu pred maraton - trening trčanja uzbrdice. Šta je i kako najbolje da ga savladate, pročitajte u nastavku. 
30.
Mar
2023
Vesti
Bliži se maraton, pa je sada pravo vreme za odabir patika. Izdvojili smo najnovije modele za sezonu 2023. koje ne treba da propustite ukoliko ste u potrazi za patikama u kojima ćete trčati polumaraton ili maraton.
24.
Mar
2023
Vesti
Nedoumica koju ima većina žena tokom ciklusa - da li trenirati ili ne? Nela u novom blogu deli nekoliko osnovnih saveta za trčanje u danima ciklusa.
14.
Dec
2022
Vesti
Koje savete iskusnih trkača bi trebalo da usvojite ako se i sami bavite trčanjem, otkriva Nela Bunčić u svom novom blogu.
20.
Sep
2022
Vesti
Na stranici novog bloga, Nela Bunčić objašnjava značenje važnog termina sa kojim se rekreativni trkači često susreću u praksi. Ako ste se i sami pitali šta je submaksimalna frekvenca srca i kakve veze ona ima sa trčanjem, kliknite na priču i saznajte više.
31.
Jul
2022
Vesti
U novom blogu, Nela sa vama deli nekoliko korisnih saveta za kućni trening kao odličnu zamenu za trčanje na visokim temperaturama.