06.
Mar
2019
Vesti
Isprobaj adidas ULTRABOOST19 tehnologiju i osvoji put na 10K trku u Milanu. Evo prilike da saznaš kako.
26.
Feb
2019
Vesti
Adidas Ultraboost 19 je novi model patika za trčanje koji obožavaju najveće zvezde svetskog sporta i ikone stila.
04.
Feb
2019
Vesti
Ovo su pobednici nagradnog konkursa „Zima je samo izgovor Vol.2“.
08.
Jan
2019
Vesti
Zima je samo izgovor i zato ovog januara izađite na stazu i osvojite vredne nagrade!
14.
Nov
2018
Vesti
Novembar je mesec borbe protiv dijabetesa, jedne od najrasprostranjenijih bolesti u Srbiji. Ova statistika ne čudi ako uzmemo u obzir činjenicu da mnogo ljudi boluje od dijabetesa, a da to i ne zna, pa je tim povodom, u svrhu prevencije ove bolesti, na Adi Ciganliji sedmi put održana trka „Plavi krug oko Ade“, čiji smo partneri ove godine bili i mi.
18.
Oct
2018
Vesti
Saznaj da li imaš dovoljno snage da budeš pobednik!
01.
Oct
2018
Vesti
Još jedna trkačka manifestacija u Beogradu i još jedan uspeh Run’n More-a! Kao što znate, bili smo tehnički sponzori 2. Beogradskog polumaratona koji je održan u nedelju, 30. septembra. Kreirali smo zvanične majice koje su nosili svi učesnici trka dugih 10 odnosno 21 km, podelili vredne pakete za učesnike, i naravno, učestvovali. Bilo je hladno, ali smo izdržali i s osmehom na licu istrčali „Beogradskih 10“ i „Beogradskih 21“.
26.
Sep
2018
Vesti
Kao prvi specijalizovani trkački koncept u Srbiji, Run’n More je sponzor ovogodišnjeg polumaratona.
21.
Sep
2018
Vesti
Ada Ciganlija je jedno od omiljenih mesta beogradskih trkača, te je ova lokacija bila savršen izbor za prvi HOKA Test Day, koji je u četvrtak, 20. septembra održan na novobeogradskoj strani Savskog jezera.
11.
Sep
2018
Vesti
Nedelju, 9. septembar, obeležio je jedan od najpopularnijih sportskih događaja sezone – WE FLY BELGRADE, koji je ove godine okupio neverovatnih 15 000 trkača. I Run’n More ekipa je bila deo ovog trkačkog spektakla. Pogledajte kako je, iz našeg ugla, protekla ovogodišnja WE FLY BELGRADE trka.
01.
Jul
2018
Vesti
Sport&bonus je loyalty program koji pruža različite benefite kupcima u Sport Vision prodavnicama. Sport&bonus kartica je besplatna i možete je dobiti za manje od dva minuta u Sport Vision prodavnicama ili se možete registrovati na sport&bonus sajtu i preuzeti karticu u bilo kojoj Sport Vision radnji.
18.
Apr
2018
Vesti
Otkrivamo vam pobednika konkursa „Kreiraj svoju Run ’n More majicu“.
12.
Feb
2018
Vesti
U četvrtak, 8. februara, posetio nas je Rok Erjavec, isred HOKA tima, i upoznao nas sa mnogobrojnim inovacijama kojima nas je HOKA obradovala ove sezone.
22.
Jan
2018
Vesti
Sezona nagradnih konkursa u Run ‘n More-u se nastavlja! Uđi u igru i pokušaj da osvojiš startninu za 1. Zimski noćni polumaraton koji će se održati u subotu, 17.2.2018. u Beogradu. Da bi učestvovao u nagradnom konkursu potrebno je da do 24.01.2018. u 20h pozoveš svoje prijatelje u Facebook grupu “Run ‘n More Community” (http://bit.ly/runnmore_community). Troje učesnika koji pozovu najveći broj prijatelja ćemo nagraditi startninama za 1. Zimski noćni polumaraton. Pobednike ćemo proglasiti na društvenim mrežama najkasnije do 24.01. u 21h. Pozivamo vas da se i vi priključite našoj online zajednici i da zajedno širimo našu trkačku porodicu.
17.
Jan
2018
Vesti
Iskoristili smo početak zime da vas izazovemo i svima koji pronalaze opravdanje pokažemo da je zima samo izgovor .U prethodnih mesec dana slali ste nam i više nego inspirativne i kreativne fotografije sa zimskog treninga i pokazali nam da je jaka volja i motivacija ključ uspeha i recept za postizanje sjajnih rezultata.
26.
Dec
2017
Vesti
Posle redovnog treninga Nike Running Club-a, 21. decembra, najbolji NRC trkači u 2017. godini nagrađeni su Nike opremom za trčanje u Run ’n More prodavnici.
15.
Dec
2017
Vesti
Za sjajan početak 2018. godine Run n' More nagrađuje one najistrajnije kojima zima ne predstavlja nikakvu prepreku da se bave onim što najviše vole – trčanjem. Zima je samo izgovor, izađi na stazu i osvoji vredne nagrade!
10.
Jul
2017
Vesti
Druga ponoćna trka koju organizuje Belgrade Urban Running Team biće održana 22. jula, a start trke počinje u ponoć kod parka Manjež. Ove godine obilazićemo checkpointe-e locirane u centru Beograda. Trkači će otkritvati najkraće gradske rute u cilju boljeg upoznavanja Beograda i dobre zabave.
27.
Apr
2017
Vesti
Knjiga jednog od najpoznatijih svetskih pisaca, Harukija Murakamija, „O čemu govorim kad govorim o trčanju“, svečano je sinoć predstavljena domaćoj javnosti u Run ’n More prodavnici.